ERFA Banner

Pályázatok

Kedvezményezett neve: 

ORTOPÁN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt címe: 

Technológia és üzleti fejlesztés az Ortopán Kft-nél

Szerződött támogatás összege:    

55 842 472 Ft

Támogatás mértéke: 

70,00 %

Projekt tartalma: 

Azon kevés vállalkozások közé tartozunk a világon, mely képes tradicionális kézzel varrott exkluzív férficipők készítésére mérték után. Köztudott, hogy a láb komfortérzete a cipőben (szűk, kényelmetlen, stb.) kihat az egész napos tevékenységünkre, hangulatunkra. 

Ebben projektben szeretnénk egy olyan fejlesztést, amely megvalósítja az AttilaCipők maximális komfortját – „ARCH COMFORT”: megrendelő lábához megtervezett egyedi anatómiai betét segítségével. 

Az új termék és koncepció bevezetéséhez komplex marketing, informatikai és eszközoldali fejlesztések szükségesek.

Az értékesítést támogató digitalizációhoz kapcsolódó megoldások gerincét az új szoftver rendszer adja, amely része egy 3D alapú felmérő és konfigurátor. Ezzel a vevő vagy cipész lépésről-lépésre állítja össze a cipőt és/vagy a hozzá kapcsolódó talpbetétet. A vásárlói szokásokat elemző eszköz mesterséges intelligencia alapon ad javaslatokat egy-egy termék összeállítására. 

A vásárlói lojalitást, értékesítés volumenét valamint a marketing tevékenységet támogató eszköz az ügyfél nyilvántartó rendszer (CRM). Ennek segítségével történik a vásárlói adatbázis építése és az abban gyűjtött adatok segítségével új vásárlói kör feltérképezése.

Saját forrásból a tradícionális mesterség misztikumát megtartva a lábbelik készítésének folyamatát bemutatni képes élő bemutatórendszert készítünk, melyen a vevő lábbelijének készültségi fokát folyamatosan nyomon követheti majd.

Az ingatlanfejlesztés üzemünk komplex korszerűsítését tartalmazza.

A gépek energiatakarékosak, kevesebb selejt keletkezik, csökken így a fajlagos alapanyag felhasználásunk. A szoftver, hardver, gyártásfejlesztés a marketing stratégiával, kampányokkal kiegészítve jelentős export és hazai jelenlét erősödést generál.

A projektben támogatott költségek:

–       Rezsi, Nyilvánosság, köt. tájékoztatás, Munkavégzéshez szükséges forgóeszköz, Munkabér

–       Külpiaci megjelenés: Utazási költség, Mintatermék gyártás, Standbérlés, Kiállítás regisztrációs díj, Logisztika, Szállás

–       Ingatlan beruházás

–       Eszközbeszerzés: Cipőipari csiszológép, Cipőipari présgép, Eco Arch betétkészítő komplett rendszer

–       IT eszköz beszerzés: Acer X1529H DLP 3D Projektor, Apple iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue, MSI Brravo 15 A4DCR notebook, , ASUS NB S513EA-BQ563 laptop, Projekto integrált szoftver keretrendszer (ERP)

–       Marketing költségek

Projekt befejezési dátuma:          

2022.06.30.

Projekt azonosító száma: 

GINOP-1.2.14-20-2021-00197

__________________________________________________________

Kedvezményezett neve:

ORTOPÁN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt címe:

Termékkategória és kapacitásbővítés az ORTOPÁN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-nél.

Szerződött támogatás összege:      

98 913 479 Ft

Támogatás mértéke:

70,00 %

Projekt tartalma:

Vállalkozásomat 2004ben alapítottam harmadik generációs mestercipészként. A cipőink prémium, felső kategóriás termékek melyeket magunk tervezünk, készítünk. Célunk a világ divatközpontjaiban jelen lenni termékeinkkel.

A brand építése során arra törekedtünk, hogy olyan speciális és egyedi terméket állítsunk elő, amely védjegye és eszmei vagyona is a vállalkozásunknak. Az AttilaCipők saját tervezésű, prémium termékek, melyek szabásának saját fejlesztésű formájának és technológiájának együttese, az AttilaCipő mint márka alkotja a szellemi tulajdont. Az új találmányunk, ARCH COMFORT talpbetét, személyre szabott anatómiai betét. Szeretnénk az ARCHCOMFORT betéttel ellátott cipők gyártását megvalósítani, a piacon bevezetni.

Manufakturális keretek között kizárólag kézi gyártással nem tudtunk kapacitást növelni, ezért szükségessé vált egy pár alap gép beszerzése, melyekkel új lehetőségek és távlatok nyílnak. Így több termékkategóriával és lényegesen nagyobb kapacitással tudunk a megrendelőink szolgálatába állni. Az internetes értékesítés megnövekedett keresletet eredményezhet, amit csak a kapacitásnöveléssel tudunk kiszolgálni.

A nyílászárócsere az energetikai szempontokon túl megkönnyíti a gépek elhelyezését is a műhelyben.

A projekt keretében megvalósított tevékenységek:

Eszközök beszerzése

Ingatlan korszerűsítés

Megújuló energia beruházás

Stratégiai üzleti tervezés tanácsadás igénybevétele

Képzés

növeljük a cég hatékonyságát.

Projekt befejezési dátuma:

2022.12.31.

Projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.16-22-2023-02211